Klijenti o nama

I really have to say thanks to Alfa Leasing. I am a foreign Canadian person that owns and operates a Chiropractic office here in Zagreb. Alpha Leasing Helped me Get the Cars I wanted when no other bank was willing to because I was from Canada.
A.D. entrepreneur from Canada

Vrlo sam zadovoljan brzinom i jednostavnošću rješavanja leasinga te bih htio preporučiti Alfa-Leasing svim poslovnim ljudima koji poput mene nemaju ni vremena ni ljudi da im rješavaju ovakve stvari, jer za razliku od drugih u Alfa-Leasingu je sve jednostavno i brzo.
M.C. vlasnik tvrtke iz Zagreba

Kada mi se pokvario auto i morao sam nabaviti novi prva pomisao mi je bila–sad imam problem. Odmah sam dobio sve potrebne informacije, prikupio dokumentaciju, predao zahtjev i bez dodatnih zamornih izračuna, a auto sam vozio već treći dan nakon podnesenog zahtjeva. Brzina i efikasnost koja je kod nas rijetkost.
K.K. vlasnik tvrtke iz Zagreba i Karlovca

Sve pohvale ALFA leasingu, na prvom mjestu za ljubaznost, a zatim na brzini te stručnoj i profesionalnoj pomoći u svemu što nas je zanimalo. Preporuke su već krenule, a kako se uobičajeno kaže: “Dobar glas daleko se čuje.“
S. O. suvlasnica obiteljske tvrtke iz Zagreba

Do sada sam bio korisnik usluga konkurentskog leasing društva. Iako sam svoje obveze redovito ispunjavao prilikom sklapanja novog ugovora, na žalost, nisu imali dovoljno vremena za mene dok sam u ALFA-leasingu sve riješio u jednom danu. Ne kaže se uzalud :“Vrijeme je novac“.
Ž.K. suvlasnik obrta iz Zagreba

Imao sam iskustva sa mnogim leasing kućama ali nigdje usluga nije bila tako brza i profesionalna. Posebno nas je razveselio individualni pristup i dostupnost.
A.B. suvlasnik tvrtke iz Biograda na moru

Više nego zadovoljni smo uslugom ALFA-Leaisnga, naročito ljubaznošću i brzinom. Strpljivo su odgovarali na sve naše upite, a vozilo za koje smo zaključili Ugovor o leasingu u četvrtak, preuzeli smo već slijedeći dan. I prije smo koristili se leasingom ali nismo uspijevali tako brzo sve zaključiti. Pogotovo kada se uzme u obzir da živimo na otoku.
V.J. studentica iz Njivica

Jako sam zadovoljan profesionalnošću, brzinom i prije svega odnosom prema nama kao primateljima leasinga. U ALFA-Leasingu smo stekli dojam da su i male stranke važne. Sigurno ćemo Vas i dalje prepuručiti.
T. M. direktor trgovačkog društva iz Lasinje

JoomShaper